En jämförelse av tjänster för hyrbilar

Det finns otaliga företag världen över som erbjuder biluthyrning. När du väljer en hyrbil har du nästan total valfrihet men det kan vara svårt att veta hur man orienterar sig i djungeln av alla möjligheter. Istället för att spendera massa tid på att jämföra olika hyrbilsfirmors webbplatser själv kan du spara både tid och pengar genom att använda en sökmotor på nätet. Idag finns flera platser som gör jämförelsen åt dig.

Billigare hyrbilar

Förutom att spara värdefull tid genom att använda en sökportal för hyrbilar på nätet, kommer du troligen gynnas ekonomiskt också. De bästa sökmotorerna innefattar hela skalan av biluthyrningsföretag. När du använder deras söktjänster kan du därför enkelt jämföra priserna på de olika företagen, och du är därmed garanterad att hitta de bästa och billigaste erbjudandena på marknaden. Sökmotorerna används oftast i samarbeta med både stora och små företag, så att du kan få en bra deal nästan var som helst i världen när du vill hyra en bil.

Användarvänliga tips

När du använder en jämförelseservice för biluthyrning får du en mycket bra överblick av hyresbilmarknaden. Förutom att använda dessa tjänster är det alltid klokt att boka din hyrbil i god tid. När du bokar fyra månader i förväg kan du nästan garantera att få bilen till ett väldigt bra pris. Receptet för en billig hyrbil är således lika genialt som det är enkelt! Här har vi sammanställt vad vi tror är några av de bättre jämförelsetjänsterna som finns tillgängliga online idag.

Car-hire.net

Jämförelsetjänsten Car-hire.net samarbetar med 1 500 biluthyrningsföretag. Det breda sökområdet möjliggör därmed tjänsten att erbjuda tillfredsställande många val för dig som konsument, nästan oavsett vad du söker efter. Sammantaget omfattar deras tjänster uthyrning i mer än 180 länder, som omfattar över 60 000 olika destinationer. Webbplatsen har därför möjlighet att erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser. Som namnet antyder har de öppet 24 timmar om dygnet, året runt. Om du behöver komma i kontakt med deras kundtjänst finns det alltid någon tillgänglig.

Finn.no

När du bokar hyrbil via Leiebil.finn.no hittar du erbjudanden från välrenommerade företag som Avis, Europcar, Hertz och Budget. Finn.no är en av Norges största online-outlets. Deras omfattande erfarenhet gör deras hemsida både användarvänlig och transparent, vilket även gäller för att söka efter biluthyrning. Om du bokar en hyrbil i samband med en semester, bokar du först dina flygresor genom finn.no och sedan bokar du hyrbilen på samma webbplats.

Kelkoo.no

Precis som Finn.no specialiserar sig denna webbplats inte enbart på biluthyrning utan erbjuder även liknande sökningar för andra varor och tjänster. Kelkoo.no har inte så brett utbud som vissa andra sökmotorer, men deras tjänster är fortfarande användbara när du vill minska valen av lämplig hyrbil. På webbplatsen kan du bland annat välja att hämta din bil på flygplatsen eller i stadens centrum. Deras sökmotor innehåller erbjudanden från biluthyrningsfirman Avis.