Om Mindrover.com

På jakt etter de beste reisetipsene? Da har du kommet til rett sted! Jeg blogger om alt jeg opplever selv på mine mange reiser. I snart tjue år har jeg brukt stort sett alt jeg tjener på å komme meg ut og oppleve verden. Så langt kan jeg skryte av å ha sett alle verdensdeler. Jeg har surfet på Hawaii, jeg har besteget Afrikas høyeste fjell (Kilimanjaro), gått i fjellene i Bolivia, kjørt USA på tvers, overnattet ute i Australias outbacks, spist insekter i Vietnam og mye mer. Av landene i Europa mangler jeg bare 3, henholdsvis Litauen, Moldova og (av alle ting) Portugal.

Jeg fører dagbok om alt jeg opplever. Noe av det jeg skribler ned ender som bloggposter her. For det mest tipser jeg om reisemål. Men, noen bloggposter dreier seg om gode råd på turen. For eksempel hvordan du finner gratis eller billig overnatting, rimelige reisebilletter, finne de beste valutakursene, rimelige leiebiler og slikt.